Passantensteiger

De haven wordt gerund met vrijwilligers waardoor de sfeer gezellig en informeel is. Er is altijd plaats voor passanten. In de boxen die de vaste ligplaatshouders verlaten hebben voor een weekendje of vakantie elders voor boten tot 14.95 m. Aan de lange steiger kunnen we boten hebben tot wel 25.00 meter. De diepgang is geen probleem. We hebben voor het steiger en in de haven een minimale diepgang van 5.00 m.

Passanten kunnen afmeren aan het begin van de lange steiger, de meldsteiger, waarna u zich meld bij de havenmeester. Deze zal met u kijken naar de meest geschikte plaats voor uw overnachting(en).

U kunt uw ligplaats reserveren bij de havenmeester via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06-20580859

Blijft u langer dan 1 nacht dan zorgen wij dat als u in een box ligt deze plek gereserveerd blijft als u er even met uw boot op uit trekt om de omgeving te verkennen en/of om te genieten van ons mooie plassengebied.

In onze gezellige haven staat voor de passant een kop koffie klaar in ons gezellige clubgebouw dat in de maanden juli en augustus iedere dag geopend is vanaf 14.00 uur. Wij bieden u verder gratis Wifi en voor de kinderen is er een klein speeltuintje. Zwemmen in de haven is toegestaan.

Op de steigers bevinden zich voldoende stroomaansluitingen en we hebben een centraal watertappunt. Verder beschikken we sinds april 2016 over een volledig nieuw douche- en toiletgebouw en hebben wij de mogelijkheid om uw chemisch toilet te legen.
Ook in de financiële sfeer gaan we met de tijd mee. U kunt bij ons het passantengeld per pin afrekenen.

De wasmachine en wasdroger kunt u bij de havenmeester reserveren.

In ons gezellige clubgebouw en op ons zonnige terras is het goed toeven en kunt u terecht voor een drankje en een hapje. In de maanden juli en augustus stekken we iedere zaterdag om 17.00 uur de barbecue aan. U kunt dan uw vlees hier grillen en nuttigen. Het drankje kunt u dan aan de bar bestellen. Op andere dagen steken we de barbecue op verzoek aan. Dit alles behoort bij onze service.

PASSANTEN TARIEVEN -- 2016

Liggeld per m1: € 1.25 (geen lengte beperking voor passanten) Inclusief elektra en douchen.

Wasmachine € 3.50 incl. wasmiddel
Wasdroger € 1.50
Water € 0.50 (per 100 liter)