Nieuw Toiletgebouw

Na 20 jaar hebben we afscheid genomen van ons oude toiletgebouw.

Eind april heeft de vereniging het nieuwe toilet- en douchegebouw in gebruik genomen.

Een jaar hebben we er aan gebouwd en met trots kunnen we zeggen dat er een mooi en modern gebouw staat dat van alle gemakken voorzien is.

De douchecabines zijn ruim met een goed kleedgedeelte met voldoende haken om de kleren op te hangen. Moderne wastafels met warm en koud water. De vloeren zijn voorzien van tegels die volledig antislip zijn.

Nieuw aan de douches is dat ze elektronisch bediend worden. Er is ook goed gekeken dat we voldoen aan de strenge eisen van de legionella preventie.

De toiletten zijn in hetzelfde gebouw ondergebracht waarbij we gekeken hebben naar sanitair dat eenvoudig en goed schoon te houden is.

Voor zowel de dames als de heren zijn de toiletten en douches gescheiden zodat privacy gewaarborgd is.

Bij het bouwen van dit gebouw zijn we ons bewust geweest van de mogelijkheden die we nu hadden op het gebied van milieu. Isolatie van vloer, wanden en dak was een belangrijk iets. De hele constructie is zo ontworpen dat we het platte dak in de toekomst kunnen benutten om er zonnepanelen op te plaatsen.
Voor de warmwater voorziening hebben we een zonneboiler geplaatst. In de zomermaanden voorziet die de douches van warm water en in de winter, als we geen gebruik maken van de douches, kunnen we het warme water benutten voor de verwarming. Voor de verlichting hebben we gekozen voor LED verlichting met bewegingssensor.

We hopen op deze manier een bijdrage te leveren aan een verantwoord milieubeleid.

Door deze nieuwbouw kunnen we als vereniging zeggen dat we een van de modernste toilet- en doucheruimtes hebben in de omgeving. Onze leden, maar zeker ook onze gasten, kunnen zich in dit gebouw weer heerlijk verfrissen.