WSV de Kraaijenbergse Plassen is een gezellige watersportvereniging in de gemeente Cuijk.

De Vereniging is opgericht in 1973 en onze haven is gelegen op de 1e plas van het mooie vaar- en recreatiegebied de Kraaijenbergse Plassen. Wilt u een bezoek brengen aan onze haven met uw boot dan bent u van harte welkom. Bel voor informatie met de havenmeester op telefoonnummer 06-205 80 859 of kijk op onze website onder het kopje ‘Passanten’. Hier kunt u lezen wat wij te bieden hebben. Ook kunt u contact opnemen met onze secretaris. Stuurt u gerust een mailtje naar secretaris@wsvcuijk.nl. In ons gezellige clubgebouw en op ons zonnige terras is het goed toeven en kunt u terecht voor een drankje en een hapje. In de maanden juli en augustus steken we iedere zaterdag om 17.00 uur de barbecue aan.

Stuur een bericht.

Heeft u een vraag. Mail dan gerust naar secretaris@wsvcuijk.nl

Havenmeester is bereikbaar op 06-205 80 859.

Volg het laatste nieuws op onze Facebook pagina